Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,35 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Vannverksdammen du er mest fornøyd med?»

«God kompetanse hos de som jobber i barnehagen. Opplever alle som hyggelige og imøtekommende, og føler at de ser hvert enkelt barn. Opplever at alle kan navnene på barna og hilser, selv om de jobber på annen avdeling.»

«Den gode omsorgen fra de ansatte. Den profesjonelle driften.»

«Fin barnehage med gode ansatte. Mitt barn elsker å komme i barnehagen og gleder seg hver dag. Det er i nærområdet vårt og derfor er alle vennene i barnehagen.»

«Opplever de ansatte som kompetente, engasjerte og imøtekommende mennesker som vil det beste for mitt barn. Bra med tilpassede aktiviteter for de ulike aldersgruppene. God kommunikasjon gjennom Spireportalen.»

«Alle våre 4 barn trives/har trivdes, vi fortsette å bruke Vannverksdammen selv om vi har mange barnehager mye nærmere hjemmet vårt.  Vi har vært der fra åpningen!»

«Trygge og omsorgsfulle medarbeidere som våre to barn raskt knyttet nære relasjoner til. Vi opplever at dere har mye tid på barnehagens uteområde, noe vi setter pris på, selv i dårlig vær – så de blir vant med sesongvariasjonene i Norge. Mat for minsten, spennende prosjekt som vi håper vil vekke matgleden hos de små. Dette er et prosjekt som faller oss nært og vi er veldig fornøyd med at dere har satt i gang.»

«Positivt at dere har varmmat hver dag. Hyggelige ansatte som er opptatt av at barna har det godt.»

«Veldig fornøyd med den nye skolespireavdelingen. Virker som de voksne virkelig har kontroll på ungene. Tror ikke jeg har opplevd kaos der en eneste gang. Veldig bra at dere er mye på tur da jeg har en aktiv gutt. God kommunikasjon gjennom Spireportalen.»

«Dere ser barna.»

«Ledelsen, samarbeidet med personalet og innholdet i barnehagehverdagen.»

Personvern